Anja & Mario


Wij zijn Anja en Mario Taal, woonachtig in het prachtige Noord-Brabant.
Onze kennel is goedgekeurd door de Raad van Beheer.
Met veel liefde een aandacht fokken wij kleinschalig met de voor ons meest fantastische ras ooit de Cavalier King Charles Spaniels.
De honden kunnen de gehele dag spelen en ravotten rond om de boerderij.

Augustus 1994 besloten wij dit geweldige ras, de cavalier king charles in ons famille te nemen . En van het een kwam het ander en door de grote passie en liefde voor het ras kregen we ons eerste nestje, waardoor onze dromen uitkwamen, in een boerderij wonen waar wij nu en dan een nestje met Cavaliertjes mogen fokken.

Als fokker spelen wij een zeer belangrijke rol in de hondenwereld. wij zijn verantwoordelijk voor het in stand houden en behouden van de genetische diversiteit van ons ras door alleen cavalier king charles spaniels te fokken met een stamboom.

Onze Cavaliers groeien op in huiselijke kring. We zorgen voor een optimale socialisatie van de pups zodat de eigenaars een vrolijke en vooral zeer evenwichtige pup mee naar huis krijgen.


Hoe verloopt het proces?


Wij hebben geen specifieke voorwaarden of huisregels uiteraard vinden wij het vanzelfsprekend dat er een kennis making gesprek is om elkaar wat beter te leren kennen en op deze manier vragen aan ons te kunnen stellen .

Hoe verloopt het proces als de geïnteresseerde een pup wil? Hoe verloopt het reserveren en is er bijvoorbeeld een aanbetaling nodig? Na hoeveel weken mag de geïnteresseerde de pup ophalen?