Maak kennis met Mabel, de krachtige en energieke Cane Corso die altijd klaar is voor avontuur.


Dit is Mabel, een Cane Corso geboren op 16 februari 2023 te Sint-Oedenrode, Nederland.
Na acht weken oud te zijn, verhuisde Mabel naar haar nieuwe huis bij Mario en Anja in Odiliapeel, waar ze deel uitmaakt van een roedel Cavalier King Charles Spaniëls op hun boerderij.

Mario en Anja zijn dolgelukkig met hun nieuwe aanwinst en genieten van elk moment met haar. Ze zijn vastbesloten om Mabel op te voeden tot een gehoorzame en liefdevolle hond die een integraal onderdeel zal worden van hun gezin.

Hoewel ze nog maar net begint aan haar reis in het leven, belooft Mabel een geweldige metgezel te worden voor Mario en Anja en hun tien Cavalier King Charles Spaniëls. We kijken ernaar uit om haar te zien opgroeien en uitgroeien tot een prachtige hond.

Mabel past zich snel aan haar nieuwe omgeving aan en geniet van het spelen met haar nieuwe vriendinnetjes. Hoewel ze nog jong is, is het duidelijk dat Mabel een energieke en levendige pup is die graag op avontuur gaat.

Mabel is een grijze Cane Corso, een ras dat bekend staat om zijn kracht en beschermende karakter.

Mabel is nog erg jong, maar ze is al goed verzorgd door haar nieuwe eigenaren, die de Cavalier King Charles Spaniels fokken. Het is duidelijk dat Mario en Anja veel liefde en aandacht besteden aan hun dieren en dat Mabel zich in een liefdevol en zorgzaam thuis bevindt.

Als Cane Corso zal Mabel naar verwachting een trouwe metgezel zijn voor haar nieuwe eigenaren en een uitstekende waakhond voor de boerderij. Het is altijd spannend om een nieuw huisdier te verwelkomen en ik wens Mabel en haar nieuwe familie het allerbeste toe voor een lang en gelukkig leven samen.

Van Pup tot nu