Hi!
I’m Mabel,
a Cane Corso Italian Mastiff
 

Protective dog breeds


Day of Birth 16 February 2023

Dit is mijn levens lijn,leuk dat je kijkt 

Ik ben geboren te Sint Odenroede bij Laura van Raaij Sint Oedenrode, vlakbij Eindhoven.
Fokker
Cane Corso - La Vita Bella op 16-02-2023

Mijn Ouders;

Ouders; La Potenza e L'amore Di Jale x Amico Speciale Cadhia
                             Geboren op 08-04-2020

               Heupen + ellebogen ; HDA ED0 en DRSA vrij.

Ivy is een zeer energieke en ondeugende hond.
Ze is heel graag buiten en waakt dan ook enorm.
Geen kleedje of dekentje is veilig in haar bench, ze sloopt echt alles binnen een paar minuten ;)
Ivy vind niet iedereen leuk en laat dat ook duidelijk merken, vreemde honden vind ze ook niet leuk.
Ze is wel erg gehoorzaam, luisterd meteen als ik haar roep tijdens het wandelen.
Werkt graag voor beloningen maar is ook heel snel afgeleid

Daar ben ik dan, zo klein met een         groot avontuur dat voormij light 

Geboren op 16-02-2023

Hier komen mij baasje mij uitzoeken 

Ik woon hier samen met mijn 10 broertjes en zusjes


.

Mijn baasjes wisten het gelijk en haden niet veel tijd nodig om mij uit te kiezen we keeken elkaar aan,  Ja! ik wil met jullie mee 

        Ik ben bij Mario & Anja komen   
       wonen  Donderdag 13 April 2023

April 2023

Mei 2023

13 weken, wou!! de tijd gaat snel 

 Mabel, de avontuurlijke pup! Mabel is een schattige pup van 13 weken oud en ze heeft al veel spannende dingen meegemaakt en wordt uitstekend gesocialiseerd.

Mabel heeft een heleboel nieuwe ervaringen opgedaan. Ze is al naar de markt geweest en heeft zelfs verschillende winkels verkend. Haar favoriete avontuur tot nu toe was een bezoekje aan de Intratuin. Daar kon ze allerlei geuren opsnuiven en speelse sprongetjes maken tussen de prachtige planten en bloemen.

Maar het avontuur stopte daar niet voor Mabel. Ze gaat namelijk ook naar de puppy school! Samen met Mario leert ze allerlei leuke trucjes en ontmoet ze andere speelse puppy's. Ze geniet van de puppylessen en maakt snel nieuwe vriendjes. Het is altijd een feestje om naar de puppy school te gaan.


Mabel is een geweldige reisgenoot en gaat vaak met Mario mee, waar hij ook naartoe gaat. Ze vindt autorijden ontzettend leuk en kijkt haar ogen uit naar alles wat ze onderweg ziet. Of het nu een korte rit naar de supermarkt is of een langere trip naar een prachtig natuurgebied, Mabel is altijd in voor een avontuur.

In de middag geniet Mabel van een ontspannen dutje samen met haar baasje op de bank. Ze vindt het heerlijk om tegen Mario aan te kruipen en samen een uurtje te rusten. Het is hun speciale momentje van de dag, waarin ze even alle drukte kunnen vergeten en gewoon kunnen genieten van elkaars gezelschap.


Mabel is een bijzondere hond met een avontuurlijke geest. Ze is altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen en geniet met volle teugen van haar leven met Anja en Mario. Volg Mabel op haar avonturen via deze website en blijf op de hoogte van haar vrolijke staartkwispels en grappige streken!

Onze Cane Corso is een bron van trots voor ons en we willen jullie graag meenemen in haar reis van puppy tot volwassen beschermer. Bij Van Brabantse Bodem' Met hun indrukwekkende verschijning, loyale karakter en natuurlijke instinct om hun gezin te beschermen, is onze Cane Corso een waardevolle toevoeging aan onze familie. Ontdek meer over deze fantastische hond en haar leven bij ons.

20230511_125200___serialized1
20230503_102024___serialized1
20230424_214150

 Mabel heeft bij ons haar eerste sociale trainingen waardoor ze nu goed gesocialiseerd en vriendelijk is naar mens en dier. Deze trainingen zijn van groot belang voor haar ontwikkeling vinden wij