Volg ons puppy avontuur klik 


Puppy info update 07-07-2024
Lady Million Van Brabantse Bodem "Lady"
info over
Lady Van Brabantse Bodem

-------------x-------------
Next Level of An Excellent Choice "Mario"
info over,
Next Level of An Excellent Choice "Mario"

Bij Van Brabantse Bodem kan je terecht voor alle info over deze lieve, speelse honden. Wij is gespecialiseerd in het ras en zorgt voor gezonde en goed gesocialiseerde puppy's. Wil je meer weten over de beschikbare pups en hun achtergrond? Voor info vul je ons contact formulier in en wij helpen je graag verder met alle nodige informatie.

De pupjes zullen gedurende de eerste 4 weken na de geboorte samen met hun moeder in en rond de werpkist in huis verblijven. Na deze periode zullen ze naar buiten gaan om de wereld te verkennen en waardevolle lessen te leren van hun moeder. Ze zullen blootgesteld worden aan het buitenleven, vreemde geuren, geluiden, bezoekers en veel kinderen.

Op dit moment hebben we nog plek op de wachtlijst voor zowel reutjes als teefjes. Als u interesse heeft, horen we dat graag van u. Een kennismaking vooraf is mogelijk tot een week voor de bevalling. Zodra de pups geboren zijn, bent u welkom om op bezoek te komen vanaf het moment dat ze 3 weken oud zijn.

Om u op de hoogte te houden van alle mooie ontwikkelingen, zullen we regelmatig foto's en filmpjes van de pups plaatsen op onze website. Zo kunt u hun groei en avonturen volgen.

Voor een plaatsing op de wachtlijst vragen we sinds dit jaar een aanbetaling van €100,-. Deze aanbetaling helpt ons om ervoor te zorgen dat de toekomstige baasjes serieus geïnteresseerd zijn en zich goed hebben verdiept in het ras.

Wij fokken al meer dan 10 jaar de cavalier king charles en hebben daardoor veel ervaring met dit geweldige ras. Onze belangrijkste wens is om onze pups te plaatsen bij liefdevolle en zorgzame baasjes die zich goed hebben geïnformeerd over dit ras en weten waar ze aan beginnen.

Als u interesse heeft in het verwelkomen van een prachtige cavalier king charles pup in uw gezin, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken ernaar uit om u en uw toekomstige viervoeter te verwelkomen in onze familie van hondenliefhebbers.